Alumni klub

Dragi alumnisti Fakulteta za medije i komunikacije,

Kao članovi naše FMK porodice, pozivamo vas da zajedno nastavimo da gradimo ono što smo započeli – zajednicu inovacija, saradnje i kontinuiranog učenja.

Postanite središte FMK Alumni mreže

Naš Alumni klub nije samo simbol zajedništva; to je dinamičan, živi organizam koji evoluira i raste zahvaljujući svakom od vas. U srcu naše misije je želja da ostanemo povezani, da razmenjujemo iskustva i da kroz međusobnu podršku doprinosimo ličnom i profesionalnom razvoju svakog člana.

Ciljevi Alumni kluba su:

  • Povezanost i kontinuitet: Podsticanje i negovanje međusobnih odnosa, omogućavajući kontinuiranu komunikaciju i saradnju.
  • Profesionalni razvoj: Sinergija teorije i prakse – baš kao i tokom studija – koja vas povezuje sa relevantnim institucijama i organizacijama, otvarajući vrata novim profesionalnim prilikama.
  • Umreženost: Razvijanje saradnje unutar Alumni mreže, gde imamo priliku da učimo jedni od drugih i zajednički unapređujemo naše profesionalne sfere.
  • Promocija dostignuća: Isticanje uspeha alumnista, kako bismo inspirisali sadašnje i buduće generacije studenata i zajedno slavili naše kolektivne uspehe.

Vaša uloga u Alumni bazi

Alumni baza je više od liste imena; to je izvor vaših priča, dostignuća i putovanja kroz karijere. Kroz ovu bazu, vaše iskustvo postaje vodič i inspiracija za one koji slede vaše stope. Zato vas pozivamo da ažurirate svoje podatke i podelite vaše profesionalne uspehe.

Kada preispitamo i pređemo granice tradicionalnog, otvaramo vrata revoluciji obrazovanja. Naša posvećenost nije samo da prenosimo znanje, već njegovo aktivno stvaranje kroz inovaciju i kreativnost. Želja nam je da zajedno oblikujemo svet, punim glasom i autentičnim izrazom, i na taj način redefinišemo horizonte obrazovanja.

Učestvujte. Povežite se. Motivišite buduće generacije vaših koleginica i kolega.

Vaš FMK

Alumni

Osnovni podaci

Kontakt podaci

Poslovni podaci

Pitanja

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.