Departmani

Fakultet za medije i komunikacije je savremena škola mišljenja iz oblasti društvenih nauka i umetnosti, u kojoj povezivanjem teorije i prakse razvijamo ličnu kreativnost, a kroz obrazovanje pomažemo pojedincu da aktivno učestvuje u oblikovanju društva.

Sttudiraj na FMK

Potpis za sliku

Studente digitalnog marketingamedija i komunikacija ohrabrujemo da razvijaju kritičko mišljenje o svetu koji nas okružuje; na studijama psihologije izučavamo procese koji formiraju ličnost, a na Departmanu za socijalni rad učimo kako da očuvamo temeljne vrednosti svoje zajednice. Studirajući digitalne umetnosti kroz sliku, oblik i zvuk stvaramo jasniju viziju sveta u kojem želimo da živimo, čiju prošlost izučavamo, a sadašnjost i budućnost oblikujemo širenjem novih ideja na studijama politike i humanistike.

fakultet zamedije i komunikacije departmani

Potpis za sliku

Potpis za sliku

U korak sa svetom koji se neprestano menja, naši studenti i profesori spajanjem teorije i prakse različitih studijskih programa, zajednički prelaze put kroz učenje ka znanju. Znanje je ono što nas čini uspešnim, ono što nas izdvaja i preporučuje.