Master studije: Komunikacije i odnosi sa javnošću

Uspeh i prepoznatljivost svake organizacije i brenda danas su u rukama stručnjaka za odnose sa javnošću. Na progamu Komunikacije i odnosi sa javnošću proučavamo sve aspekte komunikacije. Studenti stiču teorijska znanja i veštine iz domena primenjenih komunikacija, razumeju probleme komunikacije u različitim kontekstima i obrazuju se za profesionalno bavljenje internim i eksternim komunikacijama organizacije ili kompanije.

Departman za medije i komunikacije, za razliku od tradicionalnog akademskog pristupa, ne razdvaja teoriju i praksu. Kroz jednogodišnje master studije, studenti stiču interdisciplinarna znanja – od teorije komunikacija do storytelling-a, od korporativnih komunikacija do alternativne ekonomije, od kreativnih strategija do savremenog liderstva. Po završetku studijskog programa student stiče zvanje Master komunikolog.

Zašto studije komunikacija i odnosa sa javnošću na FMK?
  • Podsticajno okruženje za sticanje znanja i lični razvoj.
  • Kurikulum koji studentima omogućava da pored obaveznih biraju i izborne predmete i time kreiraju obrazovni portfolio koji je u skladu sa njihovim interesovanjima.
  • Vrhunski, međunarodno, regionalno i lokalno priznati stručnjaci koji kroz interaktivnu nastavu, organizovanu u grupama i kroz mentorski rad, studentima približavaju teorijska istraživanja i relevantne studije slučaja iz savremene poslovne prakse.
  • Elektronske stranice predmeta na kojima su postavljene sve nastavne jedinice predmeta, uz dodatnu literaturu i linkove ka različitim sadržajima relevantnim za nastavne jedinice.
  • Vannastavne aktivnosti koje studentima omogućavaju da se uključuju u različita regionalna istraživanja, konferencije i seminare.
Kontakt

MS: Komunikacije i odnosi sa javnošću
Departman za medije i komunikacije
Karađorđeva 65, Beograd
060/2626 474
011/2626 474
medijikomunikacije@fmk.edu.rs

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.