Osnovne studije: Komunikacije – digitalni marketing

Oglašavanje na internetu poslednjih godina prevazilazi ulaganje u tradicionalne medije na najrazvijenijim tržištima sveta. Google postaje medij kome se najviše veruje posle rođaka i prijatelja, a broj korisnika Facebook-a stvorio je najveću državu na svetu. Program osnovnih studija digitalnog marketinga nudi sticanje znanja i veština neophodnih za rad u svim savremenim poslovnim organizacijama.

PREUZMI BROŠURU

Kroz četvorogodišnje osnovne studije, studenti stiču interdisciplinarna znanja – od temeljnih marketinških teorija do razvoja marketinga u digitalnom dobu, od društvenih mreža do onlajn preduzetništva, od video i content marketinga do veb analitike i praćenja uspešnosti digitalnog poslovanja.

Predavanja se sprovode po principu digitalne učionice (Digital classroom), gde se sistem onlajn učenja (Moodle) kombinuje sa zatvorenim Facebook grupama, u nastavi koriste video tutorijali i u goste zovu zvučna imena iz oblasti poput interneta stvari (IoT), optimizacije sajta na internet pretraživačima, knjigovodstva za onlajn preduzetnike i popularni YouTube-ri. Pored diplome, studentima na programu Digitalni marketing pruža se mogućnost da steknu i sertifikate Gugl oglašivačke akademije, Gugl Digitalne Garaže i Gugl Analitike, čime se osnažuju na tržištu rada i daje im mogućnost izbora između rada u agenciji, kompaniji, freelance ili preduzetništva. Po završetku studijskog programa student stiče zvanje Diplomirani komunikolog u oblasti digitalnog marketinga.

Zašto digitalni marketing na FMK?
  • Jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, u zemlji i svetu: Digital Marketing Specialist, Social Media Manager, Community Manager, CRM Manager, SEO Specialist, PPC/Display Specialist.
  • Vrhunski profesori i predavači, koji pored teorijskog imaju i višegodišnje iskustvo radeći u kreativnim habovima, biznisu, IT/ICT kompanijama, Google-u, inovativnim start-up firmama, agencijama.
  • Pored diplome o završenim studijama, studenti stiču i međunarodno priznate sertifikate Google Digital Garage, Google Academy for Ads, Google Analytics, Microsoft Office.
  • Osnaživanje studenata da nakon završenih studija započnu sopstvenu preduzetničku
    karijeru – u svojoj firmi ili freelance, za domaće i inostrane klijente, sa bilo kog mesta u svetu koje poseduje brz internet.
  • Digitalna akademija, gde tokom semestra vrhunski predavači iz oblasti digitalnog marketinga prenose najbolja svetska iskustva i trendove studentima.
  • Program koji se svake godine prilagođava tehnološkim i promenama u marketingu, obrađivanjem najaktuelnijih svetskih tema i trendova.
  • Praksa u preko 200 kompanija, po izboru studenta, uz mogućnost stalnog zaposlenja za najbolje praktikante.
Kontakt

OS: Komunikacije – digitalni marketing
Departman za medije i komunikacije
Karađorđeva 65, Beograd
+381 11 2626 474
060/2626 474
069/2626 474
fmk@singidunum.ac.rs

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.