Master studije: Primenjena psihologija

Master program je namenjen diplomiranim studentima humanističkih nauka koji žele da nadograde svoja znanja iz psihologije i steknu specifične veštine u oblastima kliničke psihologije, osnova psihoterapije i savetovanja, medijacije, neuronauka i istraživanja iz različitih oblasti psihologije. Program omogućava izgradnju kompetencija koje su specifično vezane za praktičan rad psihologa, od bazičnih teorijskih znanja ka primeni, uvežbavanju i usavršavanju stečenih veština. Po završetku studijskog programa student stiče zvanje Master psiholog.

Departman za psihologiju obezbeđuje:
  • Podsticajno okruženje Fakulteta za medije i komunikacije za sticanje znanja i lični razvoj.
  • Kurikulume koji omogućavaju studentima da pored obaveznih biraju i izborne predmete i time kreiraju obrazovni portfolio koji je u skladu sa njihovim interesovanjima.
  • Vrhunske međunarodno, regionalno i lokalno priznate stručnjake koji kroz interaktivnu nastavu odgovaraju na potrebe svake posebne grupe studenata ili pojedinca.
  • Elektronske stranice predmeta na kojima su postavljene sve nastavne jedinice predmeta, uz dodatnu literaturu i linkove na različite sadržaje važne za nastavne jedinice.
  • Vannastavne aktivnosti koje studentima omogućavaju da se uključuju u različita regionalna istraživanja, konferencije i seminare.
  • Praksu u institucijama koje su relevantne za buduće psihologe.
Kontakt

MS: Primenjena psihologija
Departman za psihologiju
Karađorđeva 65, Beograd
062 /233 714
+381 11 2626 784

fmk@singidunum.ac.rs

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.