Karijere

Novo doba podrazumeva neprekidne promene i uvek nova pravila u kojima je teško prepoznati siguran oslonac i doneti važnu životnu odluku kao što je izbor buduće profesije. Poslovni profili se skoro svakodnevno menjaju – dok jedni nepovratno nestaju, drugi se stvaraju. Tradicionalno shvatanje znanja i umeća zamenio je zahtev savremenih poslodavaca za stručnjacima koji se brzo prilagođavaju, razumeju koncepte, rešavaju probleme, rade u timu i imaju razvijenu samodisciplinu.

Karijere studenata FMK Relja Popović

Diplomirani studenti Fakulteta za medije i komunikacije vodeći su stručnjaci u oblastima kojima se bave i aktivni učesnici u lokalnoj i međunarodnoj zajednici, gde su nastavili da grade svoje karijere kroz medije, komunikacije i nove tehnologije, međunarodne odnose, naučno-istraživački i umetnički rad, u internacionalnim korporacijama, agencijama, institucijama kulture, na vodećim svetskim univerzitetima, klinikama, savetovalištima i centrima za socijalni rad.

Karijere studenata Fakulteta za medije i komunikacije
Karijere studenata Fakulteta za medije i komunikacije

Naša je misija da vam pomognemo da otkrijete sebe i svoje specifičnosti, da razvijete svoje potencijale i talente, kao i da započnete i nastavite uspešne poslovne i umetničke karijere. Centar za stručnu praksu i karijerno savetovanje FMK vam je na raspolaganju tokom studija, svakog radnog dana od 9.30 do 17h na drugom spratu fakulteta.