Karijere

Novo doba podrazumeva neprekidne promene i uvek nova pravila u kojima je teško prepoznati siguran oslonac i doneti važnu životnu odluku kao što je izbor buduće profesije. Poslovni profili se skoro svakodnevno menjaju – dok jedni nepovratno nestaju, drugi se stvaraju. Tradicionalno shvatanje znanja i umeća zamenio je zahtev savremenih poslodavaca za stručnjacima koji se brzo prilagođavaju, razumeju koncepte, rešavaju probleme, rade u timu i imaju razvijenu samodisciplinu.

Diplomirani studenti Fakulteta za medije i komunikacije vodeći su stručnjaci u oblastima kojima se bave i aktivni učesnici u lokalnoj i međunarodnoj zajednici, gde su nastavili da grade svoje karijere kroz medije, komunikacije i nove tehnologije, međunarodne odnose, naučno-istraživački i umetnički rad, u internacionalnim korporacijama, agencijama, institucijama kulture, na vodećim svetskim univerzitetima, klinikama, savetovalištima i centrima za socijalni rad.

Naša je misija da vam pomognemo da otkrijete sebe i svoje specifičnosti, da razvijete svoje potencijale i talente, kao i da započnete i nastavite uspešne poslovne i umetničke karijere. Centar za stručnu praksu i karijerno savetovanje FMK vam je na raspolaganju tokom studija, svakog radnog dana na petom spratu fakulteta.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.