Content Marketing Storytelling

By 23.04.2018Kursevi

Content Marketing Storytelling

Koje su razlike između tradicionalnog marketinga/oglašavanja i marketinga putem sadržaja? Kako kreirati sadržaj koji ima duži životni vek na internetu? Kako izdvojiti brend, proizvod, uslugu putem sadržaja u eri zasićenosti informacijama? Kako tehnikama pripovedanja (storytelling) kreirati sadržaj koji se rado deli i komentariše na mrežama i internetu? Kako se formatiraju sadržaji za različite digitalne platforme (YouTube, blog, VR/AR, društvene mreže)?

Content marketing (marketing brendiranim sadržajima) je jedan od najbrže rastućih novih metoda za brendiranje i po mnogima jedina zamena za neefikasnost tradicionalnog modela oglašavanja. Ukoliko želite da razumete trenutnu veliku borbu između dve glavne marketing paradigme – tradicionalnog načina marketiranja proizvoda i usluga, i novog pristupa marketingu putem brendiranih sadržaja u svetu potrošačkog ignorisanja koji su doneli digitalni mediji, odslušajte neko od predavanja Lazara Džamića na FMK ili upišite studije digitalnog marketinga na FMK.

Na jedinom akademskom kursu u regionu iz oblasti Content marketinga, studenti će imati prilike i da pričaju sa nekim od vodećih domaćih i stranih praktičara u ovoj oblasti, poznatim YouTube zvezdama i blogerima.

Teme

Content, native advertising, clickbaits, blogovi, pripovedanje i pisanje, YouTube poetika i pripovedanje, infografik, AR/VR/MR, storyliving

Predavač

Lazar Džamić
lazar.dzamic@fmk.edu.rs

Program

OS: Digitalni marketing
Departman za medije i komunikacije