Goran Tintor

Diplomirao je u oblasti marketinga i ekonomije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Magistrirao u istoj oblasti na univerzitetu u Notingemu (Velika Britanija) 2002. godine. Dobitnik je prestižne „Chevening“ stipendije Britanskog saveta namenjene talentovanim diplomcima i stručnjacima.

Goran ima više od 20 godina iskustva u oblikovanju strategija, marketing komunikacija i inovacija. Bio je savetnik od poverenja za brendove kao što su Delhaize Serbia, Coca-Cola, Bambi, Google, Lidl, McDonald’s, P&G i drugi.

Radi kao Marketing data intelligence lead u DIRECT MEDIA United Solutions. U Direct Media prelazi nakon što je ta kompanija videla sinergiju izmedju svoje bazične marketing delatnosti i data-driven budućnosti koje je nudio startup Data Do, gde je Goran bio suosnivač. Pre Data Do-a, bio je regionalni direktor istraživanja u globalnom gigantu GfK. Pre toga i kao marketing menadžer u MPC-u i account manager u Saatchi & Saatchi.

Međunarodno je sertifikovani ekspert za digitalnu transformaciju. Član Upravnog odbora Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Pored rada na Fakultetu za medije i komunikacije svoja znanja prenosi i direktno klijentima, kao i na mnogim drugim obrazovnim institucijama. Njegova predavanja odgovaraju na pitanje “zašto ljudi kupuju” i pružaju praktične savete kako uticati na kupce da zavole brand-ove i kupuju proizvode.

Govorio je na konferencijama u više od 10 evropskih gradova. Član je “International Advertising Association Serbian Chapter” i komiteta za bodovanje “Effie advertising Avards” u Srbiji. Njegov kurs iz bihevioralne ekonomije na FMK-u, prvi je takve vrste u Srbiji.

Kursevi profesora

Ponašanje potrošača i bihevioralna ekonomija

Oblast istraživanja

Marketing, analiza podataka i istraživanja, psihologija porošačkih odluka

Kontakt

goran.tintor@fmk.edu.rs

Linkedin

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.