Otvoreno predavanje: Kako kriptovalute kreiraju nove biznis modele?

By 18.02.2019Vesti

Otvoreno predavanje: Kako kriptovalute kreiraju nove biznis modele?

Katedra za digitalni marketing vas poziva na peto predavanje FMK Digitalne akademije, koje će 26. februara održati Aleksandar Matanović, potpredsednik Bitcoin asocijacije Srbije, međunarodni konsultant i edukator u oblasti kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Aleksandar Matanović Kako kriptovalute kreiraju nove biznis modele

Na predavanju pod nazivom „Kako kriptovalute redefinišu ulogu posrednika i kreiraju nove biznis modele?“ Matanović će govoriti o tome zašto je nastao Bitcoin, o blockchain tehnologiji kao osnovi svih kriptovaluta i upotrebi blockchain-a u marketingu.

Aleksandar Matanović je završio master iz oblasti Digitalnih valuta na Univerzitetu u Nikoziji, na Kipru. Osnivač je servisa za otkup i prodaju Bitcoin-a (ecd.rs) i vlasnik Contelegraph franšize za Srbiju. Veruje da je blockchain revoluciju nemoguće zaustaviti i trudi se da bude što aktivniji učesnik te revolucije, pre svega kroz širenje svesti i izgradnju lokalne infrastrukture za korišćenje kriptovaluta.

Aleksandar Matanović kriptovalute digitalni marketing FMK

Predavanje će se održati 26. februara 2019. u 19 časova, u Sali 8 na IV spratu Fakulteta za medije i komunikacije (Karađorđeva 65).

Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane. Molimo vas da, zbog ograničenog kapaciteta sale, svoje prisustvo najavite putem imejla fmk@singidunum.ac.rs.