Beldocs festival na FMK: Radionice i predavanja u VR studiju

U okviru Beldocs festivala, na Fakultetu za medije i komunikacije danas su počele radionice u VR studiju, nudeći jedinstvenu priliku za sticanje znanja i veština u polju virtuelne stvarnosti.

Program za 24. maj

10:00 – 10:45
Artist’s Talk: The Cinematic Experience with Sara Tirelli
Sara Tireli, renomirana umetnica i filmska stvarateljka, vodiće razgovor o kinematografskom iskustvu. Više informacija o njenom radu možete pronaći na njenom zvaničnom veb-sajtu. Događaj će se održati u sali 421 na FMK.

Program za 25. maj

12:30 – 13:30
RED REDEMPTION: A Brute Marksist Crash Course
Total Refusal kolektiv iz Beča, poznat po umetničkim intervencijama i prisvajanju mejnstrim video igara, predstaviće svoj performans pod nazivom „RED REDEMPTION: A Brute Marksist Crash Course“. Performans u okviru programa PLAY.DOCS Showcase održaće se u saradnji sa SGA u zgradi Jugoslovenske kinoteke. Više informacija o kolektivu Total Refusal možete pronaći na njihovom zvaničnom veb-sajtu.

16:00 – 17:00
Poetic of Spatial Narratives: Talk with Weronika Lewandowska
Veronika Levandovska, poznata umetnica iz Slovenije, održaće razgovor o poetici prostornih narativa. Više informacija o njenom radu možete pronaći ovde. Događaj će se održati u sali 425 na FMK.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovim događajima i iskoriste priliku za učenje i inspiraciju od vodećih stručnjaka iz oblasti umetnosti i medija.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.