Blažo Nedić: Uvod u medijaciju

By 11.12.2018Vesti

Blažo Nedić: Uvod u medijaciju

Klub studenata psihologije “Akcioni potencijal” poziva na otvoreno predavanje Blaža Nedića, koje će se održati 17. decembra u 19 časova u Sali 8 na IV spratu FMK.

Medijacija

Medijacija je postupak u kome dve strane uz pomoć treće, neutralne, pokušavaju putem pregovora i dogovora da reše svoj sporni odnos. Blažo Nedić, pokušaće na zanimljiv način da približi posetiocima ovaj koncept i njegovu praktičnu primenu.

Blažo Nedić
Klub studenata psihologije Akcioni potencijal

Blažo Nedić, advokat, postdiplomske studije je završio u Londonu. Predsednik je Nacionalnog udruženja medijatora Srbije (NUMS), kao i regionalni medijator Svetske banke za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku i Albaniju, Italiju, Austriju, Švajcarsku i Veliku Britaniju. Učestvovao je u preko 100 medijacija u Srbiji i regionu, kao i u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Blažo je i trener u oblasti medijacije, akreditovan od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Autor je više trening programa, priručnika, prezentacija i tekstova iz oblasti reforme pravnog sistema i medijacije.