Uspešno završen prvi program obuke FMK i FMI

Dodelom sertifikata polaznicima mentorske prakse na FMK uspešno je završen prvi program obuke u oblasti digitalnog marketinga u saradnji sa Forumom mladih sa invaliditetom.

FMK FMI mentorska praksa program obuke

Obuke za digitalni marketing su pažljivo dizajnirani kursevi za mlade sa invaliditetom koji su realizovani tokom oktobra i novembra 2023. Program obuka se sastojao od pet modula, koji su pokrivali različite aspekte digitalnog marketinga: Search Engine Optimisation (SEO), internet oglašavanje, marketing na društvenim mrežama, imejl marketing i Komunikacije & Content (Copywriting). Obuke su vodili predavači sa FMK: prof. dr Nataša Krstić, doc. dr Simona Žikić, Vojislav Žanetić, Fahri Dašvali i Maja Fazlagić, nakon čega su polaznici imali priliku da kroz mentorski program primene stečena znanja i veštine u konkretnim radnim aktivnostima.  Program je završen mentorskom praksom koju su vodili Simona Žikić, Zoran Pešić, Fahri Dašvali i Maja Fazlagić.

Čestitamo na uspešno završenoj obuci i hvala na predanosti radu: Andrej Hrćan, Dragana Došić, Dušan Davić, Jelena Radovanović, Leposava Milošević, Magdalena Jović, Miloš Radovanović, Neda Popov, Nenad Balac, Nenad Perčević, Nenad Petrović, Sanela Kiridžić, Vedrana Tasić, Vladimir Šicar.

Naš zajednički trud stvorio je novu zajednicu kolega i prijatelja i radujemo se saradnji sa FMI u novoj godini!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.