SEMrush Marketing Show na FMK

SEMrush Marketing Show na FMK

Kako jedan od vodećih softvera za digitalni marketing “vidi” srpsko tržište? Koliko se ti rezultati razlikuju od iskustava domaćih stručnjaka za internet oglašavanje? Koje su najnovije tehnike za unapređenje vidljivosti, autoriteta i relevantnosti veb sajta na Google-u? Šta na sve to ima da kaže generacija Z koja je odabrala marketing za svoje buduće zanimanje?

SemRush marketing show FMK

Fakultet za medije i komunikacije ove jeseni prvi put u Srbiju dovodi vodeće svetske stručnjake za merenje učinka digitalnih marketinških kampanja, predstavnike softverske kompanije SEMrush, koji će na jednom mestu okupiti studente digitalnog marketinga i domaće marketinške stručnjake. Na događaju koji će se održati 11. septembra 2020. na FMK u Beogradu, stručnjaci iz SEMrush predstaviće svoju analizu izvora veb saobraćaja domaćih sajtova, organskog i plaćenog veb saobraćaja i društvenih mreža, najautoritativnijih veb sajtova u Srbiji, najčešćih On-Page grešaka i aktuelne svetske SEO trendove. Ukoliko se bavite digitalnim marketingom, ovo je događaj koji se ne propušta!

SEMrush je jedan od najpoznatijih softvera za praćenje učinka i merenje digitalnih marketinških kampanja, koji u svetu koristi preko četiri miliona marketinških stručnjaka za SEO, PPC, marketing preko sadržaja, društvene mreže i analizu konkurencije na internetu. Sastoji se od preko 40 alatki i daje sveobuhvatni uvid i analizu prisustva na internetu. 

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, bez prevoda.

Učešće na konferenciji je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane. Broj mesta je striktno ograničen. Molimo vas da prijave za učešće na konferenciji pošaljete putem online formulara

Usled globalne situacije sa Korona virusom i u skladu sa merama preventivne zaštite, konferencija je odložena za 11. septembar 2020. Svi prethodno prijavljeni učesnici će biti obavešteni o tačnom datumu održavanja konferencije, sa molbom da potvrde dolazak.

Za studente na programu Digitalni marketing biće organizovan SEMrush MasterClass – specijalizovana obuka u softveru nakon koje će im biti dodeljene međunarodno priznate SEMrush diplome za učešće. Obuku studenata na Fakultetu za medije i komunikacije će održati stručnjaci kompanije SEMrush.

Program konferencije:

11. septembar 2020.
Fakultet za medije i komunikacije (FMK)
Karađorđeva 65, Beograd

09.30 – 10:00 Registracija učesnika

10:00 – 10:05 Hello everyone!
Prof. Nataša Krstić, rukovodilac studijskog programa za digitalni marketing FMK 

10:05 – 11:15 State of Search: Digital Marketing in Serbia by SEMrush
Fernando Angulo, Direktor komunikacija SEMrush
Svetlana Stanković, međunarodni SEO ekspert i alumni FMK

11:15 – 11:30 Q & A

11:30 – 12:15 Let’s Talk Digital
Game Challenger: Fernando Angulo, SEMrush
Players: Igor Černiševski, predavač na FMK (Display & Programmatic); Head of Digital Direct Media
Aleksandar Petković, predavač na FMK (Mobile & E-Commerce); Media Solutions Director Wireless Media
Svetlana Stanković, međunarodni SEO expert and FMK alumni
Fahri Dashwali, student digitalnog marketinga na FMK

12:15 Coffee & Networking

15:00 – 17:00 SEMrush Masterclass za studente digitalnog marketinga

17:00 Let’s celebrate success!
Dodela sertifikata SEMrush i fotkanje