Veb-sajt FMK među 50 najboljih sajtova Srbije

By 05.02.2021Vesti

Veb-sajt FMK među 50 najboljih sajtova Srbije

Fakultet za medije i komunikacije je osvojio priznanje PC Press Top50 najbolje online stvari u 2020. godini, u kategoriji Obrazovanje i kultura.

Nagrada Top50 veb-sajt FMK

Prema mišljenju publike i stručnog žirija PC Press, veb-sajt FMK proglašen je za jedan od najboljih sajtova 2020. godine. Priznanje Top 50 primile su urednica veb-sajta Kornelija Sabo i profesorka Isidora Nikolić, koja je predvodila tim zaslužan za dizajn veb-sajta.

Izbor PC Press-a 50 najboljih online stvari održava se od 1997. godine, sa ciljem da na domaćem internet nebu pronađe, afirmiše i podrži sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe. Priznanje Top 50 se dodeljuje u kategorijama Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i porodica, Sport i (avan)turizam, Mobilne aplikacije i Društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i YouTube).

Hvala vam što ste tokom protekle godine više nego ikada čitali i delili tekstove naših predavača, pratili uspehe naših studenata, pohađali online otvorene kurseve, predavanja i tribine. FMK platforma će nastaviti da raste i promoviše medijsku pismenost, kritičko mišljenje i otvoreno znanje.