Prvi online MBA program: Preduzetništvo nove generacije

U svetu u kojem preduzetništvo sve više dobija na značaju, ovaj multidisciplinarni MBA program donosi kurseve iz oblasti dizajniranja biznisa, strategije, platformskog poslovanja i eko-sistema, korisničkog iskustva, finansija, marketinga i novih tehnologija.

Preduzetništvo nove generacije je online MBA program kreiran po uzoru na slične programe svetski poznatih poslovnih škola. Akademski stručnjaci, ali i praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu pomoći će vam da razumete kako se kreira novi biznis, a na programu ćete dobiti praktične modele za lakše strukturisanje preduzetničke zamisli. Program nudi i digitalne radne sveske koje omogućavaju da na kurs donesete sopstvenu poslovnu ideju, te da je projektno gradite dok studirate. Uz studije slučaja najznanimljivijih domaćih i svetskih kompanija, materijale sa poznatih poslovnih škola, ovaj program omogućava da učite kada i gde vam odgovara.

Novi MBA program će u potpunosti biti prilagođen studentkinjama i studentima koji su zaposleni ili žive u inostranstvu, a početak je planiran za zimski semestar akademske 2023/24. godine. Za više informacija o programu možete se obratiti koordinatorki programa Veri Lloyd Thomas putem imejla vera.lloyd.thomas@fmk.edu.rs.

Ako želite da saznate više o master studijama na FMK, pozivamo vas da se upoznamo putem Google Meet platforme subotom od 11 do 12 časova, kada ćete moći da razgovarate sa predstavnicima svih studijskih programa na Fakultetu za medije i komunikacije. Molimo vas da se za učešće na otvorenom ekranu prijavite popunjavanjem online formulara.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.