Nova besplatna radionica za srednjoškolce na FMK

Nova besplatna radionica za srednjoškolce na FMK

Nakon uspešno izvedenih edukativnih programa, kroz koje je tokom prethodnih školskih godina prošlo više hiljada srednjoškolaca iz Srbije, FMK organizuje novu besplatnu radionicu pod nazivom „Otkrij šta želiš – speed dating sa karijerama“ koja mladima pruža priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Radionica za srednjoškolce na FMK

Radionica je osmišljena da pomogne srednjoškolcima da otkriju svoje talente i izvore svoje motivacije; da saznaju na koje sve načine mogu da dođu do informacija o obrazovanju, stipendijama i praksi. Na radionici ćemo istražiti mogućnosti koje se mladima danas pružaju, saznati kako da posmatramo svet iz različitih perspektiva, kao i kako da postavimo ciljeve i donesemo odluku.

Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresovane srednjoškolce, a održaće se u subotu 7. decembra 2019. godine u 11h, u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65. 

Prijavu možete poslati putem imejla fmk@singidunum.ac.rs, telefona (011) 2626 474 ili naše zvanične Facebook strane. U prijavi je potrebno da navedete: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolazite i broj telefona.