Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u zimskom semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati kombinovanim modelom: u prostorijama fakulteta i onlajn (putem Google meet platforme).

Nastava na osnovnim studijama počinje u nedelji od 27. septembra do 3. oktobra 2021, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 4. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji ćemo blagovremeno objaviti na internom veb sajtu e.fmk.

Za studente osnovnih studija, upoznavanje sa programom i načinom rada u školskoj 2021/22. godini održaće se putem Google meet platforme, prema rasporedu koji ste dobili putem imejla. Molimo vas da se u razgovor uključite sa fakultetske imejl adrese (ime.prezime.brojindeksa@fmk.edu.rs).

Akademski kalendar za školsku 2021/22. godinu možete preuzeti i direktno dodati na svoje fmk.edu.rs naloge.

Nastava na master studijama počinje 18. oktobra 2021. u 18h, kada ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 19. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji ćemo blagovremeno objaviti na internom veb sajtu e.fmk.

Nastava na doktorskim studijama počinje 20. oktobra 2021, kada ćemo organizovati onlajn sastanak sa prvom godinom doktorskih studija, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Sa drugom godinom doktorskih studija organizovaćemo onlajn sastanak 21. oktobra, a sa trećom godinom doktorskih studija onlajn sastanak biće održan 22. oktobra. Svi razgovori održaće se u 17 časova.

Konsultacije su po pravilu onlajn, a odbrane završnih radova odvijaće se prema dogovoru između nastavnika i studenata.

Stručna praksa za treću i četvrtu godinu osnovnih studija organizovaće se u skladu sa epidemiološkom situacijom, poštujući sve neophodne bezbednosne mere. Sve informacije o stručnoj praksi mogu se dobiti svakog dana u Centru za stručnu praksu: drugi sprat, soba 220, telefon: 011/26-28-124.

Nošenje zaštitnih maski, držanje propisane distance i upotreba dezinfekcionih sredstava biće obavezne mere u svim prostorijama Fakulteta, na predavanjima i vežbama.

Želimo vam uspešan početak nove školske godine!

Uprava Fakulteta

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.