Početak nastave u letnjem semestru školske 2021/22. godine

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u letnjem semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati kombinovanim modelom: u prostorijama fakulteta i onlajn (putem Google meet platforme).

Nastava počinje u nedelji od 31. januara do 6. februara 2022, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u letnjem semestru.

Akademski kalendar za školsku 2021/22. godinu možete pronaći na ovom linku i direktno dodati na svoje fmk.edu.rs naloge.

Za studente osnovnih i master studija, upoznavanje sa programom i načinom rada u letnjem semestru školske 2021/22. godine održaće se putem Google meet platforme, prema rasporedu koji ste dobili putem imejla. Molimo vas da se u razgovor uključite sa fakultetske imejl adrese (ime.prezime.brojindeksa@fmk.edu.rs).

Nastava na doktorskim studijama počinje u sredu 2. februara. Raspored nastave za doktorske studije nalazi se na internom veb-sajtu (e.fmk).

Raspored nastave možete preuzeti ovde.

Konsultacije su po pravilu onlajn, a odbrane završnih radova odvijaće se prema dogovoru između nastavnika i studenata.

Nošenje zaštitnih maski, držanje propisane distance i upotreba dezinfekcionih sredstava biće obavezne mere u svim prostorijama Fakulteta, na predavanjima i vežbama.

Vidimo se onlajn i srećan početak letnjeg semestra!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.