Radionica „dobrog“ rasuđivanja u KC Gradu

U ponedeljak 20.02 od 17 časova, Galerija KC grad je otvorena za sve koji uživaju u saznavanju i stvaranju! Zajedno ćemo preispitati sopstvene veštine rezonovanja o tome šta znači postupiti “dobro”.

Radionica Dobro rasudjivanje Milica Vdovic

Upoznaj se sa različitim moralnim okvirima rešavanja kontroverznih dilema i pomozi nam da napravimo priručnik za razumevanje moralnih dilema učešćem na ovom događaju!

Za sve koji vole da stvaraju, ovo je prilika da vaš rad bude deo malog priručnika za rasuđivanje. Dođite da crtate, slikate, pravite kolaž, pokažete svoje kaligrafkse veštine, ili jednostavno se družite i saznate nešto nove. Ulaz je besplatan, materijal je obezbeđen u ograničenim količinama, poželjno je i da ponesete svoja preferirana sredstva za crtanje (može biti i uređaj).

Radionica je nastala u okviru kursa „Savremene istraživačke teme“, na modulu Psihologija morala, koji se realizuje na Departmanu za psihologiju FMK. Voditeljka je asistentkinja Milica Vdović, alumna FMK i master psihološkinja studija statistike na HSE u Moskvi. Milica je uključena u rad na različitim istraživačkim projektima iz socijalne psihologije, najpre iz oblasti ekologije i ravnopravnosti.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.