Radionica za srednjoškolce: Igre identiteta

By 11.04.2019Vesti

Radionica za srednjoškolce: Igre identiteta

Fakultet za medije i komunikacije te poziva na interaktivnu radionicu ”Igre identiteta”, koja će se održati u subotu 20. aprila u 12h u prostorijama FMK u Karađorđevoj 65.

Prijavi se ovde

FMK Radionica za srednjoškolce: Igre identiteta

Radionica je jedinstvena prilika da se lično uveriš da na fakultetu postoji mnogo više od ”katedre i knjige”. Kroz interaktivnu radionicu menjaćeš različite uloge i upoznati šta sve podrazumevaju i koje su posledice društvenih pojava u našem okruženju.

Na radionici 20. aprila ispitujemo temu nasilja, sa predavačima Departmana za studije politike. Koji su to akteri svakodnevnih prepirki, na primer u redovima za plaćanje? I zašto? Šta ovu raspravu započinje? A šta je završava? Šta ostaje posle nje? Šta zapravo nasilje sve podrazumeva, kako ono utiče na sve nas i kako možemo ”rukovoditi” ovim uticajem?

Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresovane srednjoškolce. Prijavu možeš poslati putem imejla fmk@singidunum.ac.rs, telefona (011) 2626 474 ili naše zvanične Facebook strane. U prijavi je potrebno da navedeš: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolaziš, imejl adresu i broj telefona.

Vidimo se na FMK!