Razgovor o knjizi i Q&A: Kako do uspešne optimizacije veb-sajta?

Razgovor o knjizi i Q&A:
Kako do uspešne optimizacije veb-sajta?

Pozivamo vas na predstavljanje novog izdanja FMK knjige „SEO: Od teorije do prakse“ prof. dr Nataše Krstić i Milana Gajića, 14. oktobra u 20 časova na Facebook stranici Fakulteta za medije i komunikacije (fmk.beograd).

Autori knjige i predavači na Katedri za digitalni marketing FMK, prof. dr Nataša Krstić i Milan Gajić, govoriće o tome kako da pravilno osmislite i sprovedete SEO kampanju i unapredite vidljivost, autoritet i relevantnost vašeg veb-sajta. Moderator razgovora biće Igor Černiševski.

U knjizi SEO: OD TEORIJE DO PRAKSE objašnjeni su svi elementi optimizacije i dat je sveobuhvatan pregled metodologije, terminologije i tehnika za uspešno pozicioniranje veb-sajta na pretraživačima. Kroz istorijski pregled SEO praksi, upotrebu veb-analitike, alatki za analizu učinka veb-sajta, do korisničkog iskustva, unapređenja prodajnog levka, tehničko-programerske optimizacije dizajna – knjiga predstavlja temeljan vodič za snalaženje u novom digitalno-marketinškom okruženju.

Kombinujući akademsko znanje sa aktuelnim primerima iz prakse, autori nude detaljan uvid u optimizaciju veb-sajta kao jedan od najvažnijih kanala digitalnog marketinga za nastajuće tehnološke izazove i pomažu nam da razumemo algoritme koji upravljaju internetom kao vodećim medijem za promociju i oglašavanje.

Pitanja za autore knjige možete uoči događaja poslati:
– putem mejla na fmk.knjige@fmk.edu.rs,
– putem poruke na Facebook stranicama FMK knjige i Fakultet za medije i komunikacije
– ili ostaviti komentar u live chat-u tokom trajanja razgovora.