FMK „Story Sellers Content Contest“ na Weekend Media festivalu

Pod pokroviteljstvom Fakulteta za medije i komunikacije, na predstojećem Weekend Media festivalu u Rovinju održaće se talent show za kreatore televizijskog sadržaja pod nazivom “Story Sellers Content Contest”.

Story Sellers Content Contest FMK

U Rovinju će se 24. septembra okupiti kreativci iz regiona koji će svoje koncepte za originalni televizijski program predstaviti tročlanom stručnom žiriju: Mariju Petrekoviću, Sergeju Trifunoviću i Nebojši Taraba. Poput takmičenja u poznatom “X Faktoru”, svaki kandidat će predstaviti svoju ideju u stilu elevator pitch-a, nakon čega će članovi žirija dati svoj komentar i ocenu. Ocenama žirija dodaju se i ocene publike, koja će aktivno učestvovati u odabiru najbolje ideje, a pobednikom će biti proglašen kreativac sa najvećom ukupnom ocenom.

Autorka programa je Lea Stanković, studentkinja master programa TV serije: kreativni proces, koja je za Weekend Media festival izjavila: „Dajemo priliku autorima iz regiona da se predstave širem auditorijumu, da dobiju neke konstruktivne komentare, ali i šansu da uspostave kontakte sa producentima i emiterima koji njihove ideje mogu dovesti do realizacije.“

Story Sellers Content Contest

Moderatorka je Ida Prester, a u programu će učestvovati i studenti FMK Dejan Ćirjaković, Nada Savić, Stefan Mihajlovski i Aleksandar Zahorodni, kao i alumni Selena Ljubičanović i Rastko Ljubičanović.

Weekend Media Festival je najveći regionalni festival komunikacija koji svake godine okuplja više hiljada stručnjaka, predavača, panelista i posetilaca koji su zainteresovani da saznaju više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.