Kako do slobodnih medija i novinara kojima verujemo?

By 22.10.2019Vesti

Kako do slobodnih medija i novinara kojima verujemo?

Studenti FMK Marija Simojlović i Vukoje Čolović, pobednici ovogodišnjeg konkursa Evropske federacije novinara i Sindikata novinara Srbije, učesnici su tribine “Kako do slobodnih medija i novinara kojima verujemo” na predstojećem Sajmu medija u Beogradu.

Kako do slobodnih medija

Na Sajmu medija se svake godine organizuju panel diskusije na kojima vodeći stručnjaci u oblasti novinarstva, marketinga, PR-a i advertajzinga razgovaraju u skladu sa kodeksom novinarske profesije – argumentovano i bez cenzure.

Tribina “Kako do slobodnih medija i novinara kojima verujemo” održaće se u subotu, 26. oktobra u 14 časova na Beogradskom sajmu.

Učestvuju: Zoran Pašalić, zaštitnik građana; Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja; Marija Simojlović, studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije, dobitnica I nagrade ovogodišnjeg konkursa Evropske federacije novinara i SINOS-a; Radomir Diklić, novinar i direktor agencije BETA i Vukoje Čolović, student FMK, dobitnik druge nagrade na konkursu EFJ i voditelj tribine.