Upoznaj predavače na master programu TV serije: kreativni proces

By 22.04.2021Vesti

Upoznaj predavače na master programu
TV serije: kreativni proces

Ako imaš ideju za seriju, a želiš da naučiš kako se razrađuje koncept, definiše premisa, kreiraju autentični svetovi, stvaraju i razvijaju likovi, postavlja narativna struktura i piše pilot epizoda, uključi se na Google Meet u sredu 28. aprila u 19h, kada će predavači master programa TV serije: kreativni proces biti dostupni za sva tvoja pitanja. Online konsultacije povodom upisa na master program će se održavati svake srede u 19 časova putem Google Meet platforme.

Master program TV serije kreativni proces na FMK

Po ugledu na čuvene filmske škole FAMU (Prag), DFFB (Berlin) i La Fémis (Pariz), pokrenuli smo regionalni master program, koji je posvećen isključivo pisanju za televiziju. Naš cilj je da kreiramo novu generaciju regionalnih TV pisaca, producenata i showrunner-a koji će doneti originalnost i novi senzibilitet evropskoj TV industriji. Mentori programa su Dragan Bjelogrlić i Vuk Ršumović.

Nastavu na jednogodišnjem master programu TV serije: kreativni proces čine predavanja, grupne kreativne seanse, vežbe, konsultacije, studijsko-istraživački rad, prezentacije studenata, radionice, projekcije, predavanja gostujućih stručnjaka sa praktičnim iskustvom u datoj oblasti i diskusije sa studentima. Studentkinje i studenti, kroz mentorski sistem rada, razvijaju samostalni, originalni televizijski projekat koji je ujedno i njihov master rad.

Pridruži nam se online svake srede u 19h putem Google Meet platforme i saznaj sve što te interesuje o programu direktno od predavača.